Gyors, tiszta és környezetbarát: A Loacker Recycling-nál található a legnagyobb választék a gyűjtő konténereket illetően, az egyéni igényeinek megfelelően és minden típusú újrahasznosítható anyagra vonatkozóan. Annak érdekében, hogy megtalálja az Ön ártalmatlanítási megoldásához az ideális konténert, minden ártalmatlanítási kérdésben a lehető legnagyobb ügyfélközpontúsággal adunk professzionális tanácsot. A legjobb, ha közvetlenül kapcsolatba lép velünk.

Az ideális konténer kiválasztásakor sok mindent figyelembe kell venni. Az ártalmatlanítandó hulladék, valamint a mennyiség határozza meg a konténer méretét. Fontos figyelembe venni a rendelkezésre álló helyet is, hogy a konténer könnyen szállítható, kiüríthető és újra begyűjthető legyen, minden további probléma nélkül.

Újrahasznosítható anyagok a ciklusban

Fenntarthatóság a loacker csoportnál

Konténereink

Amilyen sok a hulladék, olyan sokféle konténer is van. A legelterjedtebb konténer fajták a következők: gördülő konténerek, szállítható konténerek, préskonténerek, rakodó konténerek, üríthető konténerek, műanyag konténerek, speciális konténerek és zsákok.

ADATAINK

Kérdése van, vagy tanácsra van szüksége a projektjéhez?

Árlisták

Kérdése van, vagy tanácsra van szüksége a projektjéhez?

© Copyright 2024 Loacker Hulladékhasznosító Kft., minden jog fenntartva