ÚJRAHASZNOSÍTÁS SZENVEDÉLLYEL

LOACKER HULLADÉKHASZNOSÍTÓ KFT.

A 140 éves nemzetközi tapasztalattal rendelkező, osztrák székhelyű Loacker Recycling csoport már 1993 óta meghatározó szereplője a magyar hulladék-újrahasznosítési piacnak. A Loacker több mint 25 éves hazai tapasztalatát felhasználva gyűjti be, szortírozza és előkészíti környezetbarát újrahasznosítási technológiákat alkalmazó hasznosító, illetve gyártó partnereinek az újrahasznosításra alkalmas anyagokat.

A Loacker a különböző gyártási cégeknél végzett teljeskörű hulladékgazdálkodási tevékenységével jelentősen csökkenti az új termékek előállításához szükséges energia – és alapanyag- mennyiséget. A cégcsoport hazai szakmai érdekképviseleti szerveken keresztül aktívan tesz továbbá azért, hogy mind a jogszabályi környezet, mind a társadalmi szemlélet elősegítse Magyarország zöld jövőjét.

Schweissarbeiten an Container

Üzleti telephelyek száma

Vállalatok száma

Országban

Alkalmazottal

Értékesítési volumen (EUR)

A számok kerekítve, 2021-től

Lehrling bei Eggenberger
Loacker Ungarn, Loacker Logo Greifer Loacker Ungarn

AMIÉRT KIÁLLUNK, AMIBEN HISZÜNK

Gazdasági felelősség

Az újrahasznosítás az egyre szűkösebb erőforrások hatékony felhasználását jelenti. A gazdasági stabilitás és a profitorientáltság a maximális hatékonyság alapja.

Ökológiai felelősség

Újrahasznosítási specialistaként a Loacker fontos szerepet játszik a környezet alakításában és megőrzésében. Mindezt a legmagasabb ökológiai és technikai színvonalon teszi.

Társadalmi felelősségvállalás

A Loacker cégcsoport felelősséget vállal ügyfelei, alkalmazottai és a társadalom igényeiért. Minden a nyílt és őszinte kommunikációval kezdődik.

A KLÍMAVÉDELEM JÖVŐJE

Az “újrahasznosítható anyagok jövője” határozza meg mindennapi cselekedeteinket. Ezért minden telephelyünkön aktívan újrahasznosítunk, és gondoskodunk arról, hogy az egyre szűkösebbé váló nyersanyagokat minden szempontból optimálisan hasznosíthassuk. Mindennapi munkánkkal biztosítjuk a fenntartható nyersanyagciklust, és ezzel az “újrahasznosítható anyagot a jövő számára”.

Mert a motivációnk egyértelmű: a legjobbat akarjuk a holnap világának.

„Újrahasznosító vállalatként tevékenységünket alapvetően a fenntarthatóság gondolata határozza meg. Leleményességgel és innovatív stratégiákkal hosszú távú hozzáadott értéket teremtünk vállalatunk, alkalmazottaink, ügyfeleink és környezetünk számára.”

Christian Loacker

Chief Executive Officer, Member of the Board of Management

Újrahasznosítási szakértelem

A Loacker Recycling az Ön teljes körű szolgáltatója minden újrahasznosítási feladatra.

Megbízható logisztika

Hatékony logisztikánknak köszönhetően megrendeléseit gyorsan, megbízhatóan és rugalmasan feltudjuk dolgozni.

Tanúsítvány és elszámoltathatóság

Integrált irányítási rendszer az ISO-szabvány szerint.

Abszolút átláthatóság

Minden anyag helyes mérlegelése és rögzített átvétele.

Környezetbarát és energiahatékony újrahasznosítás

Újrahasznosítás a lehető legnagyobb mértékű anyagvisszanyeréssel.

HÍREK A LOACKER CSOPORTTÓL

Csepeli telephelyünk elköltözik

Csepeli telephelyünk elköltözik

Tisztelt Partnereink!   2024 március 31-től a veszélyes hulladékokat fogadó telephelyünk új helyre költözik.  Március 20-a után már nincs átvétel a Csepeli telephelyen, onnan csak kiszállítás...

Keretszerződések

Keretszerződések

Tisztelt Partnereink! Januártól minden jogi személyként történő, fémkereskedelmi engedélyköteles hulladék leadás esetén új, általános keretszerződést rögzítünk. Kérjük keressék üzletkötő /...

Lakossági vas hulladék átvétel Kiskorpádon

Lakossági vas hulladék átvétel Kiskorpádon

Tisztelt Lakosság!2023. júliusától a Loacker Hulladékhasznosító Kft kiskorpádi telephelyén ( 7524 Kiskorpád, Hunyadi u 2) ismét lehetőség van a lakossági vas hulladék leadásra. Az alábbi feltételek...

ADATAINK

Kérdése van, vagy tanácsra van szüksége a projektjéhez?

Árlisták

Kérdése van, vagy tanácsra van szüksége a projektjéhez?

© Copyright 2024 Loacker Hulladékhasznosító Kft., minden jog fenntartva