Professzionális begyűjtési és szállítási logisztikánkkal összegyűjtjük a felhalmozódó színesfémhulladékot, és megfelelő feldolgozás után másodlagos nyersanyagként újra elérhetővé tesszük.

Amit átveszünk:
• gyártásból származó hulladékok
• selejt termékek
• építésből-bontásból származó hulladékok (ideértve a háztartásokban keletkező anyagokat is), mint például csövek, szerelvények, profilok, fűtőtestek, csapok, kádak, drótok, rácsok (pl: kerítés), ereszcsatorna
• kertépítési, javítási munkából származó hulladékok

Amit nem veszünk át:
• háztartásokban keletkező hulladékok (kerékpárok, konyhai eszközök, szerszámok)

Az Ön tanácsadója

Kelemen Attila

Színesfém és E-hulladék termékmenedzser
T: +36 30 940 0412

Lehrling bei Eggenberger
Loacker Ungarn, Loacker Logo Greifer Loacker Ungarn

KÜLÖNBÖZŐ TULAJDONSÁGOKKAL RENDELKEZŐ SZÍNESFÉMEK

A színesfémek olyan ötvözetek vagy fémek, amelyek nem tartalmaznak jelentős mennyiségű vasat. A színesfémek különböző, alkalmazási területektől függő előnyös tulajdonságokkal bírnak, mint például a könnyű súly, a nagy vezetőképesség vagy a különösen jó korrózióállóság. Ezen tulajdonságaiknak köszönhetően a színesfémeket sokféleképpen is alkalmazzák a vas- és acéliparban, például ötvözetek előállítására. Ezenkívül a színesfémek között számos ritka vagy különösen értékes fém is megtalálható, mint például az arany, az ezüst, a platina, a lítium, a vanádium vagy a cirkónium. Professzionális begyűjtési és szállítási logisztikánkkal az összes felhalmozódó színesfémhulladékot regisztráljuk, és megfelelő feldolgozás után másodlagos nyersanyagként újra rendelkezésre bocsátjuk.

ADATAINK

Kérdése van, vagy tanácsra van szüksége a projektjéhez?

Árlisták

Kérdése van, vagy tanácsra van szüksége a projektjéhez?

© Copyright 2024 Loacker Hulladékhasznosító Kft., minden jog fenntartva