INNOVATÍV MEGOLDÁSOK ÜGYFELEINK SZÁMÁRA

DIGITÁLIS MEGOLDÁSOK

Az új digitális megoldások kifejlesztésekor a Loacker Recycling az ügyfélelőnyökre összpontosít. Saját alkalmazásaink és termékeink fejlesztésével egyszerűsítjük és optimalizáljuk azokat a folyamatokat, amelyek a leginkább előnyösek ügyfeleink és a környezet számára.

Azzal, hogy az ausztriai központunkban létrehoztunk egy külön digitalizációs és innovációs részleget, befolyásoljuk az iparág fejlődését, és úttörőként pozícionáljuk magunkat. Az új “Digitális szolgáltatások és megoldások” részleg még erőteljesebben tükrözi ezt az irányultságot.

Personen am PC

A KERESKEDELMI ÜGYFÉLKAPU SZÁMOS PRAKTIKUS FUNKCIÓVAL RENDELKEZIK

Az ügyfélportált kifejezetten az ausztriai kereskedelmi ügyfeleink számára fejlesztettük ki, és olyan praktikus funkciókat tartalmaz, mint a számlák és konténerek valós idejű áttekintése, rendelési funkció, egyszerű keresés és dokumentumtárolás.

Átláthatóságot teremt az ügyfelek számára, egyszerűsíti a folyamatokat és jelentősen csökkenti az időt. A Loacker ügyfélportál 2021-ben indult el az ausztriai Vorarlbergben, és már számos ügyfél használja. A portál folyamatos továbbfejlesztése biztosítja, hogy még jobban hozzá tudjuk igazítani ügyfeleink kívánságaihoz és igényeihez, és hogy számos előnyt kínáljon.

CONTAINER-SHOP

Digitális megoldásként a Loacker Recycling az ausztriai Vorarlbergben online konténer-rendelést kínál a Container Shopon keresztül. Akár okostelefonon, táblagépen vagy számítógépen keresztül, egyszerű és kényelmes rendelés bárhonnan lehetséges.

A megfelelő konténer digitálisan, az interneten keresztül választható ki, virtuálisan elhelyezhető a kívánt helyen, és egy végső ellenőrzés után megrendelhető. A Loacker Recycling online is átlátható költségmegközelítést követ, és a teljes árat csak a konténer begyűjtése után felmerülő tényleges anyagártalmatlanítási költségekkel számolja el.
Az innovatív kg-árkalkulátor tartalmazza, hogy az ügyfelek megbecsülhessék a felmerülő költségeket az anyag mennyisége és típusa alapján.

„Az európai újrahasznosítási ipar szakértőjeként a mi pályánk a jövőre van beállítva. Ez pedig számos lehetőséget rejt magában a digitalizáció keretében. Az olyan innovációk, mint a kereskedelmi ügyfélportálunk vagy a magánügyfelek számára létrehozott Container-Shop, az első lépést jelentik ebbe az irányba. De nem csak az aktuális fejleményeket akarjuk figyelembe venni, hanem saját impulzusokat akarunk adni az iparágban. A digitalizáció lehetővé teszi számunkra, hogy új utakat találjunk, amelyek elengedhetetlenek a fenntartható és környezetbarát körforgásos gazdasághoz.”

Wolfgang Lederhoser

Head of HR, Digital Services & Solutions, Member of the Board of Management

FENNTARTHATÓSÁGI INFORMÁCIÓK

A fenntarthatóság a körforgásos gazdaságban az egész Loacker Csoport számára központi téma. Különösen a hulladékok újrahasznosítása kínál nagy lehetőséget az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentésére vagy elkerülésére. Annak érdekében, hogy ezt a potenciált láthatóvá tegyük és bemutassuk ügyfeleinknek, elindítottuk a “Fenntarthatósági információk” projektet.

A cél az, hogy ügyfeleink számára egyéni listát adjunk a Loackerben ártalmatlanított anyagokról, azok újrahasznosítási útvonalairól és az ezen anyagok újrahasznosításával megtakarított üvegházhatású gázkibocsátásról (CO₂e). A projektet az ausztriai Vorarlbergben található központban indították el, és tovább bővítik.

Mert tapasztalt újrahasznosító vállalatként szilárdan hiszünk abban, hogy a fenntarthatóság megélése magában hordozza a nagy változások erejét. A jövő újrahasznosítható anyagáért.

ONLINE GYŰJTÉSI NAPTÁR KERESKEDELMI ÜGYFELEK SZÁMÁRA

Egyszerű, praktikus és bármikor elérhető. Az online gyűjtési naptárat azért fejlesztettük ki, hogy osztrák ügyfeleink számára egyszerű áttekintést nyújtson a közelgő gyűjtésekről és ürítésekről.
A naptár bármikor elérhető online, így az ügyfelek éjjel-nappal tájékozódhatnak a következő kollekcióról.

SZINTÉN ÉRDEKES

Keretszerződések

Keretszerződések

Tisztelt Partnereink! Januártól minden jogi személyként történő, fémkereskedelmi engedélyköteles hulladék leadás esetén új, általános keretszerződést rögzítünk. Kérjük keressék üzletkötő /...

bővebben
Tudatos szemléletformálás

Tudatos szemléletformálás

  Cégünk jelmondata: Alapanyag a jövőnek. És a jövőt a gyerekek képviselik.A szemléletformálásban mi is szeretnénk kivenni a részünket, és a tavaszi időszakban iskolás csoportokat fogadunk, hogy a...

bővebben

ADATAINK

Kérdése van, vagy tanácsra van szüksége a projektjéhez?

Árlisták

Kérdése van, vagy tanácsra van szüksége a projektjéhez?

© Copyright 2024 Loacker Hulladékhasznosító Kft., minden jog fenntartva